Com és la casa dels teus somnis?

ARQUITECTURA I DISENNY D'HABITATGES A TARRAGONA

Fem realitat la casa dels teus somnis

Creem espais per gaudir. Transformem cases en llars

Llars i habitatges a Tarragona

CREEM LA LLAR AMB LA QUE SEMPRE HAS SOMNIAT

Torna a connectar amb l’espai de la teva llar.

Viure en una casa és molt més que habitar un espai. Tries com i quan et relaciones amb cada cantonada, racó o habitació, per això creem ambients que conviden a la reflexió, al descans i a la intimitat, espais que ens ajuden a reconnectar amb els nostres records, els nostres orígens, el nostre entorn i la nostra societat, que siguin espais de felicitat i tranquil·litat. Viure en una casa hauria de crear una connexió física i emocional única amb espais que podries reconèixer fins i tot amb els ulls tancats.

Som un despatx de Tarragona que dissenya llars per viure grans experiències. Ho fem entenent el nostre entorn, construint amb consciència local i, a més a més, extraordinàriament bé! Minimitzem costos, contratemps i preocupacions dels nostres clients, construïm dissenys eficients, sostenibles i diferencials. Tot i així, sabem que no n’hi ha prou en transformar una casa en una llar per això la nostra missió, sobretot, és crear espais que connectin amb els seus habitants.

Fem cases sostenibles i “de disseny”

CREEM LLARS DES DE ZERO

Habitatges d’obra nova basats en tu

Li donem molta importància a la relació amb la naturalesa o el seu entorn per això dissenyem i construïm habitatges que s’integren amb la natura de manera orgànica i responsable, optimitzant l’eficiència energètica i basades totalment en l’estil de vida dels seus propietaris. Dissenyem, projectem i construïm fent que sigui fàcil integrar-se en l’entorn natural o urbà.

Rehabilitació d’edificis i habitatges

REHABILITEM I OPTIMITZEM

Per recuperar l’essència que un dia els feia lluir.

Ens agrada pensar que cada espai té una història, alguna cosa per explicar, per això rehabilitem edificis i habitatges buscant i respectant la seva essència per adequar-les als requeriments d’avui en dia, optimitzant la seva eficiència energètica i sostenibilitat. Aconseguim així que cada edifici o habitatge pugui tornar a expressar-se i connectar- se amb els seus nous habitants.

Cuines d’ensomni

CREEM CUINES QUE INSPIREN

Per crear, experimentar, gaudir, passar temps amb els nostres …

Aromes, textures, sabors i sensacions que només imaginar-les ens obren la gana. Preparar aquestes receptes que et fascinen i compartir-les amb els teus. Els moments més agradables tenen lloc en aquest espai central i vital de la llar, per això, creem cuines de concepte obert adequades a les teves necessitats. ¿Qui diu que cuinar no pot ser divertit i pràctic a l’hora?

Banys per cuidar-se

TRANSFORMEM EL TEU BANY EN UN SPA

¿Qui diu que un bany no pot ser un espai de relax?

Lluny queda l’ idea del bany com la idea d’un espai de transició. Per a nosaltres és un dels que més personalitat hauria de tenir, per això, volem ajudar-te a convertir-lo en el teu oasi de tranquil·litat i relax en el qual recuperar les energies per a un nou dia. Deixa’ns recàrregar-te a l’spa de la teva llar.

Escales de disseny

DISSENYEM ESCALES QUE LLUEIXEN

On la funcionalitat i el disseny es troben en perfecta harmonia

Les escales, element indispensable d’una casa, solen ser les més oblidades però certament són l’element arquitectònic que connecta, enllaça i comunica tots els moments i racons de la nostra vida en aquesta llar. ¿Perquè no donar-li a les escales l’ importància que es mereixen? Sinuoses, elegants, discretes, creatives … funcionalitat i disseny personalitzat per a cada necessitat i context amb què, a més, aconseguim comunicar l’ànima dels integrants de la casa.

Terrasses que et fan respirar

CREEM TERRASSES PLENES DE VIDA

A ple pulmó, respiraràs la bellesa de l’aire lliure dins la teva pròpia llar.

Una casa no està completa sense un espai a l’aire lliure, ja sigui per prendre el sol, fer una barbacoa, passar temps amb la família, gaudir de la piscina o jugar amb els nens. Les terrasses són espais intermedis que donen llum i vida a la llar, que es converteixen en llocs de rialles, música, color i felicitat, molta felicitat.

TRANSFORMA LA TEVA LLAR SENSE PREOCUPACIONS

Per què nosaltres?

Volem que gaudeixis de la teva nova casa, fins i tot abans de començar a transformar-la. Per això t’oferim un servei personalitzat i amb total implicació personal per la nostra part. Ens preocupem pel teu benestar i el de la teva família abans, durant i desprès de les obres. Gestionem tots els treballs i processos fins a la seva finalització, minimitzem els costos i mantenim sempre el màxim compromís amb els nostres principis de sostenibilitat i qualitat de servei.

Volem lliurar les claus d’una llar on poder gaudir de la teva vida. Serà diferent, atractiva i molt més valuosa perquè el nostre treball revalora la teva propietat per sobre de la inversió feta.

Hemos hecho con RT&Arch un par de reformas en nuestra casa.
La primera, integrar parte de una terraza y tejado adyacente en el dormitorio principal. La segunda, muy reciente, reformar la cocina, que es y era de pequeño tamaño (9 metros cuadrados aproximadamente).
En ambas ocasiones hemos quedado plenamente satisfechos.

Técnica y estéticamente, comprendió perfectamente nuestra idea, el tipo de casa que queremos y nuestra particular idiosincrasia. Y personalmente, el trato ha sido inmejorable. Desde luego, contaremos con RT&Arch en el futuro

Luis & MªJose

El trabajo de Cristina nos ha satisfecho en todo aspecto. Su profesionalismo y la calidad de su trabajo han estado a la altura de nuestras expectativas que han sido muy altas.

Pablo & Jenny

EXPERTS EN REALITZAR LA CASA DELS TEUS SOMNIS

http://www.rtarch.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

MÉS DE 15 ANYS D’EXPERIÈNCIA

Amb més de 15 anys en el sector de l’arquitectura, disseny, construcció i reformes d’habitatges i edificis a Tarragona.

http://www.rtarch.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_rotate.svg

EXPERTS EN REHABILITACIÓ

Hem treballat en la rehabilitació d’immobles i façanes d’edificis antics de Tarragona.

http://www.rtarch.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/software_transform_bezier.svg

AMANTS DEL BON DISSENY

Ene encanten els espais oberts, lluminosos i funcionals creats en función de l’estil i les necessitats de cada client.

http://www.rtarch.es/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/weather_drop.svg

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

Som especialistes en energies renovables, creem llars que estalvien energia i respecten el medi ambient.

RT + Arch va néixer amb una missió i vocació molt clares. Creem espais per gaudir que connectin amb els seus habitants. Llars singulars a la platja o a la ciutat. Tarragona és un punt de trobada de mar, ciutat i naturalesa tan meravellós que creiem que és el lloc ideal per invertir en construir la casa dels teus somnis.

La nostra vocació pretén respondre a una pregunta molt senzilla: ¿com podem ajudar-te a viure millor? Aquesta pregunta fa que tot el nostre treball, cada pas que donem, estigui centrat en tu i en les teves necessitats.

Cristina Sáez és l’arquitecta i directora de RT + Arch i compta amb 15 anys d’experiència en el sector. Durant la seva carrera s’ha enfrontat a projectes d’edificació, disseny i urbanisme de tota mena, des d’obres singulars en espais públics fins a la rehabilitació d’habitatges particulars.

RT + Arch projecta i desenvolupa el seu treball tenint sempre present la seva responsabilitat amb el medi ambient. Cristina és especialista en Energies Renovables i, convençuda que el disseny sostenible és el futur de la construcció, implementa aquests coneixements en els seus projectes per construir cases sostenibles que permetin estalviar energia.

COM VOLS QUE SIGUI LA TEVA LLAR?

Ens agradaria ajudar-te a crear la casa dels teus somnis.

Ja sigui per parts, fent reformes parcials i en etapes, amb una transformació integral de tot el teu habitatge o bé començant de zero. Podem adaptar-nos a les necessitats específiques del teu pressupost i projecte.

Deixa’ns les teves dades en aquest formulari i et trucarem el més aviat possible per conversar sobre com podem crear amb tu la casa que vols.